Mijn coronabeleid

Mijn Tandarts heeft na uitgebreid overleg gekozen om voor alle behandelingen alleen mensen toe te laten in de praktijk waarvan met vrij grote zekerheid vast te stellen is dat ze gezond zijn.

Bij uw bezoek nemen wij zoveel mogelijk maatregelen voor uw en onze veiligheid. De Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken waar wij in de behandelkamer altijd al mee werken zorgt voor de hoogste hygiënestandaarden: mondkapjes gebruiken, handen desinfecteren en het schoonmaken van instrumenten zit in onze routine. Behandelaars gebruiken als extra maatregelen een mondkapje met een gelaatsscherm of een zwart masker met filters.

Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.

 Bij het maken van de afspraak stellen we u de volgende vragen:

Indien op 1 van deze vragen het antwoord ’ja’ is, vragen wij u een afspraak indien mogelijk uit te stellen. Is dit niet mogelijk neem dan contact met ons op, wij kunnen u dan helaas niet behandelen, maar wij kunnen u wel doorverwijzen naar een tandarts die u wel behandelen kan.

Als het antwoord op alle bovenstaande vragen ‘nee’ is, stel dan voor de zekerheid de volgende vraag:

Als het antwoord ‘ja’ is, kan een afspraak gemaakt worden.
Als het antwoord ‘nee’ is, vragen wij u een afspraak indien mogelijk uit te stellen. Is dit niet mogelijk neemt u dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat uw mogelijkheden zijn.

Een dag voor de afspraak ontvangt u in de afspraakherinnering per sms een link met deze vragenlijst, wij vragen u deze in te vullen naar de situatie van dat moment. Na het invullen van de vragenlijst komt naar voren of de afspraak door kan gaan. Heeft u naar aanleiding hiervan vragen, neemt u dan contact met ons op.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijke bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken. Kranten, tijdschriften, folders en speelgoed hebben wij weggelegd, en wij vragen u ook van uw telefoon af te blijven... In de wachtruimte en bij het maken van afspraken proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Komt u naar de afspraak? Dan vragen wij u het volgende te doen:

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie, neemt u dan contact met ons op. 

Wij hopen u in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen.

Blijf gezond!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Bekijk de privacyverklaring