persoonlijk contact

en professioneel

Hoe werken wij?

Wij streven na om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren in combinatie met een prettig persoonlijk contact. U kunt bij ons terecht met uw hele gezin, van jong tot oud. Wij zijn er om u te helpen uw mond zo gezond mogelijk te houden. Ook kunt u bij ons terecht voor esthetische behandelingen.

Tandvlees

Het fundament van je gebit is je tandvlees en kaakbot. Wij benadrukken dan ook altijd om dit zo gezond mogelijk te houden. Daarom worden problemen hieraan grondig aangepakt door Mijn Tandarts. De mondzorgkundige zal u begeleiden in het zo goed mogelijk onderhouden van uw gebit. Het gebit zal een uitgebreide reiniging ondergaan. Daarnaast bieden wij u een breed pakket aan van behandelingen. Er is van alles mogelijk. Van gaatjes vullen tot bleken. Ook werken wij nauw samen met specialisten in de regio, zodat we samen tot een zo goed mogelijk eindresultaat kunnen komen. Onder de specialisten vallen onder andere orthodontisten, endodontologen (voor wortelkanaalbehandelingen), kaakchirurgen en implantologen.

Gadgets

Mijn Tandarts werkt met de nieuwste technologieën. Aangezien we een nieuwe praktijk zijn, hebben we ook flink geïnvesteerd in allerlei nieuwe ‘gadgets’. Hiermee proberen we tot een zo goed mogelijke behandeling te komen. Zo hebben we een automatische vijl voor wortelkanaalbehandeling met “parkeersensor”. Hij geeft met piepjes aan hoe dicht bij het einde van de wortel de tandarts zit. Ook hebben we microscopen om de behandelingen goed te kunnen zien. Voor veel behandelingen is geen afdruk meer nodig, maar kunnen we het gebit scannen met een mondscanner van iTero (invisalign). Uiteraard werken we alleen nog met witte vullingen. We hopen u en uw gezin binnenkort te verwelkomen in onze praktijk!

Chat met ons
Hulp nodig?
Hallo, Welkom bij Mijn Tandarts!
Kunnen we je helpen?