inschrijven

welkom bij mijn tandarts

Wat doen wij met uw gegevens

U schrijft zich bij ons in met uw burgerservicenummer, naam, geslacht, adres, geboortedatum, emailadres, telefoonnummer en de naam van uw huisarts.  Bij uw bezoek aan onze praktijk maken we een digitale pasfoto en noteren het nummer van uw legitimatie. Deze gegevens bewaren wij in uw digitale patiëntendossier en worden goed beveiligd. Met uw burgerservicenummer controleren wij uw naam, adres, woonplaats en geboortedatum gegevens en zoeken wij uw zorgverzekering op.

Wij gebruiken uw emailadres om met u te communiceren. Ook gebruiken wij dit voor het versturen van halfjaarlijkse oproepen voor controle door de tandarts en reminders als u nog geen afspraak heeft gemaakt. Voor deze oproepen via mail kunt u zich aan- en afmelden. Uw telefoonnummer en emailadres gebruiken wij om u te helpen herinneren aan reeds gemaakte afspraken zodat u deze niet vergeet.

Wij geven uw geslacht, naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, verzekeringsgegevens en de geleverde prestatie met code en uitvoerdatum door aan Infomedics dat onze rekeningen doorstuurt naar u of uw verzekering. Rekeningen ontvangt u per beveiligde mail tenzij anders afgesproken. 

Als wij u verwijzen, vragen wij uw toestemming dit te delen met de discipline waar we naar toe verwijzen. Wij delen door middel van een beveiligde mail uw burgerservicenummer, naam, geslacht, adres, woonplaats en geboortedatum en de reden waarom wij u verwijzen.

Wij werken volgens de wet AVG en beveiligen uw gegevens zo goed mogelijk.

Deze informatie staat ook in Mijn huisregels. Wij adviseren u die te lezen voor u zich inschrijft. Ook wijzen wij u op onze privacy- en cookieverklaring.

Chat met ons
Hulp nodig?
Hallo, Welkom bij Mijn Tandarts!
Kunnen we je helpen?