mijn beugel

wij werken met invisalign®

Een onzichtbare beugel

Als je op zoek bent naar een manier om jouw tanden recht te zetten en te verbeteren, dan is het dragen van een beugel waarschijnlijk de eerste optie die bij je opkomt. Echter, veel mensen vinden het dragen van een traditionele slotjesbeugel niet zo aantrekkelijk vanwege de metalen draden en brackets die duidelijk zichtbaar zijn. Maar er is nu een alternatieve oplossing – Invisalign.

Invisalign is een geavanceerde technologie die een alternatief biedt voor de traditionele slotjesbeugel. Invisalign gebruikt een serie transparante, op maat gemaakte aligners die over jouw tanden passen en zo geleidelijk jouw tanden op hun plek duwen. Deze aligners zijn bijna onzichtbaar, waardoor je jouw dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren zonder dat iemand anders het ziet.

Invisalign heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele slotjesbeugels. Allereerst zijn de aligners veel comfortabeler om te dragen. In tegenstelling tot de metalen draden en brackets die bij de traditionele beugel gebruikt worden, zijn de aligners glad en zacht voor de mond. Dit vermindert de kans op wondjes of irritatie in de mond.

Een ander voordeel van Invisalign is dat de aligners uitneembaar zijn. Dit betekent dat je ze gemakkelijk kunt verwijderen wanneer je wilt eten of drinken. Ook kun je ze uitnemen tijdens het tandenpoetsen en flossen, waardoor het gemakkelijker wordt om de mondhygiëne op peil te houden.

Met behulp van een computersimulatie wordt een reeks doorzichtige bitjes gemaakt. Met deze bitjes worden de tanden en kiezen recht gezet. Elke week wissel je zelf thuis het bitje voor de volgende. Je hoeft dus ook niet elke maand op controle te komen. 

Kortom, Invisalign is een geweldige optie voor mensen die hun tanden willen corrigeren zonder een traditionele slotjesbeugel te hoeven dragen. Bij Chris Gan kun je erop vertrouwen dat je de best mogelijke behandeling krijgt met de nieuwste technologieën en materialen. Zo hoef je voor deze beugel niet  meer af te drukken. Wij gebruiken een speciale intra-orale mondscanner om een 3dopname te maken van jouw tanden. Neem contact met ons op voor meer informatie over Invisalign en hoe het jouw glimlach kan transformeren.


Chat met ons
Hulp nodig?
Hallo, Welkom bij Mijn Tandarts!
Kunnen we je helpen?