Beugel volwassenen

invisalign®

Liever een onzichtbare beugel? In plaats van een normale metalen slotjesbeugel is het voor volwassenen mogelijk een doorzichtige beugel te dragen. De Invisalign® methode maakt dit mogelijk. Wij werken volgens deze methode en kunnen deze beugel voor je aanmeten. Invisalign® is een doorzichtige beugel gemaakt van kunststof. Hij is dun, transparant en uitneembaar. Met behulp van een computersimulatie wordt een reeks doorzichtige bitjes gemaakt. Met deze bitjes worden de tanden en kiezen recht gezet.

A-merk

Waarom invisalign®? Al meer dan 14 jaar wordt deze beugel toegepast. Dit van origine Amerikaanse concept is een prettige mogelijkheid om je tanden recht te zetten. De naam invisalign® is een samentrekking van "invisable" en "align", wat oplijnen betekent. De naam wordt ook wel eens per abuis invisaline genoemd, omdat je het hetzelfde uitspreekt. Er zijn al 4,5 miljoen mensen je voor gegaan met deze doorzichtige beugel. Invisalign is marktleider betreffende dit type beugel. Een absoluut A-merk.

 

Platinum provider

Tandarts Chris Gan heeft in 2017 de status van Platinum bereikt! Hoe meer behandelingen er gedaan worden, hoe hoger je in rang komt als invisalign® behandelaar. Ook wordt er dan 30% korting op de techniekkosten doorberekend naar de patiënten.

 

invisalign-beugel-volwassenen-mijn-tandarts-heemskerk-beverwijk-haarlem-alkmaar-uitgeest-amsterdam-bewkleinlogo1193.jpg

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Bekijk de privacyverklaring